Will Power je připraven na návrat

iM3, 25. ledna 2010, 17:44 Google+

Třetí jezdec stáje Penske Will Power se poprvé od srpnové nehody na okruhu Infineon Raceway posadil do kokpitu monopostu série IndyCar. Power zvládl privátní test v Sebringu na výbornou, po důkladné rekonvalescenci ho nic netrápí a je připraven na novou sezónu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Power, Will

Power, Will | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Devětadvacetiletý Australan si z nehody s Nelsonem Philippem odnesl zlomené obratle a četné pohmožděniny. V průběhu léčení s ním Roger Penske podepsal smlouvu na celou sezónu 2010, kdy nastoupí po boku Helia Castronevese a Ryana Briscoeho.

„Nemám bolesti,“ upokojil novináře Will Power. „Zatímco jsem ležel na zádech, přemýšlel jsem o sezóně 2009. Ačkoliv skončila předčasně, byl jsem spokojen. Nyní mám podepsanou smlouvu na celý rok s jedním z nejlepších týmů v IndyCar,“ pokračoval Power.

„Jsem připraven na návrat,“ zakončil Power, jenž v loňském roce absolvoval omezený závodní program, přičemž stačil získat jedno pole-position a jedno vítězství. Roger Penske nasadí tři monoposty poprvé od roku 1994, kdy pro něj celou sezónu závodili Al Unser Jr., Emerson Fittipaldi a Paul Tracy.

Vytisknout

Diskuze: Will Power je připraven na návrat

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Häkkinen, Mika

Domluvil si už Coulthard testy Mercedesu?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud