Změny u Dreyer and Reinbold Racing

Curry, Larry

Curry, Larry | foto: IndyCar Media

Stáj Dreyer & Reinbold Racing provedla několik personálních změn na vedení. Veterán Larry Curry byl dosazen do pozice výkonného ředitele, sportovním ředitelem byl jmenován Chase Selman.

„Uvnitř týmu jsme udělali pár změn. Myslím, že to přispěje k lepšímu řízení,“ uvedl spolumajitel stáje Dennis Reinbold. „Míříme správným směrem, v roce 2010 chceme být konkurenceschopní. To je náš cíl,“ pokračoval Reinbold.

Curry přišel do týmu v červenci 2008, kdy pracoval na vozech Milky Duno, Buddyho Rice a Townsenda Bella. Předtím působil u týmu Vision Racing, posléze spolupracoval s Marty Rothem.

„Jsem motivován, těším se na nové výzvy,“ hovořil Curry o novém postavení v týmu. „Chápu, že na mých bedrech teď spočívá větší zodpovědnost, ale jsem schopen ji přijmout,“ dokončil Curry, jenž se v motosportu pohybuje přes 30 let.

Chase Selman je s týmem Dreyer & Reinbold Racing osm let. Nyní se bude starat o denní potřeby týmu, koordinovat práci v dílnách a barevné schéma vozů. „Myslím, že příští rok zažijeme nejlepší sezónu.“

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu