Andretti Green v krizi

iM3, 31. srpna 2009, 17:35 Google+

ANDRETTI GREEN RACING – REVIEW; Stáj AGR je nadále v krizi, důkazem je výsledek posledního závodu. Mutoh nedojel a ani jeden ze zbývajících vozů to nedotáhl do první desítky. Nejblíže k ní měl Marco Andretti, který skončil na jedenáctém místě.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Kanaan, Tony

Kanaan, Tony | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Marco Andretti, 11.
Nemám proč být spokojen. Při posledním restartu jsme byli čtvrtí, ale propadli jsme se. Nemohl jsem jet příliš rychle a zasekl jsem se v provozu. Celou noc jsme se spíše trápili, jednou nahoře, jednou dole.

Danica Patrick, 12.
Myslela jsem si, že máme vůz srovnatelný s rychlostí první desítky. V tréninku se nám vedlo, kvalifikace dopadla dobře, tak jsem předpokládala skvělý závod. Z výsledku jsem zklamaná, snad se situace změní v Japonsku.

Tony Kanaan, 13.
Vůz byl dnes večer hodně silný. Zvolili jsme trochu odlišnou strategii, mysleli jsme si, že nám bude hrát do karet, jenže dopadlo to přesně naopak. Vždy je škoda, když máte dobré auto, ale věci vám nevycházejí.

Hideki Mutho, 23. - nedojel
Nevím co se s vozem stálo. V zatáčce jsem zvolil vnější stopu a vůz ztratil přilnavost. Možná došlo k defektu zadního levého zavěšení.
Vytisknout

Diskuze: Andretti Green v krizi

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Scheckter, Tomas

Scheckter nezvládl držet krok

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud