Bobby Rahal shání peníze na start v IndyCar

iM3, 18. února 2009, 21:40 Google+

S týmem Bobbyho Rahal to vypadá bledě. Vlastně už dnes je velmi pravděpodobné, že kompletní sezóny IndyCar se tým Rahal Letterman Racing nezúčastní. Důvod? Chybějí peníze, hlavní sponzor Ethanol dal motosportu sbohem a trojnásobného šampióna nechal na holičkách.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Rahal, Bobby

Rahal, Bobby | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Rahal Letterman Racing oslavil v IndyCar dvě prvenství. V roce 2004 zazářil na slavné pětistovce v Indianapolis, loni pohár pro vítěze převzal Ryan Hunter-Reay ve Watkins Glen. I přes nedávný úspěch se každý zdráhá hodit týmu záchranný kruh.

Samozřejmě vedení stáje nadále usiluje o nalákání sponzorů a zajištění rozpočtu na kompletní sezónu, ale boj je to těžký a dlouhý. „To ovšem neznamená, že to vzdáváme,“ hodnotil situaci Rahal.

„Pokračujeme v hledání sponzora pro rok 2009 a závod v Indianapolis, pořád máme ještě trochu času,“ pokračoval Rahal, jenž spojí síly alespoň s týmem Andersen Racing v sérii Indy Lights.

„Řekněme si to na rovinu, v dnešní ekonomické situaci se lidé ostražitě starají o své peníze. Celkové prostřední není pozitivní a my tím trpíme taktéž,“ uváděl Rahal věci na pravou míru.

Prozatím bez práce je tak i dvorní jezdec Ryan Hunter-Reay. Jeho jméno se velmi často skloňovalo s týmem Penske, kde měl nahradit Helia Castronevese, ale souboj o jednu z nejlepších sedaček prohrál s Willem Powerem.
Vytisknout

Diskuze: Bobby Rahal shání peníze na start v IndyCar

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Enge, Tomáš

Zlatý volant: Enge získal druhé místo

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud