Firestone připravuje nové pneumatiky

Daniel Šupa, 13. prosince 2003, 15:56 Google+

Legendární vztah mezi Firestone a Indianapolis Motor Speedway dostane nový lesk.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Výrobce pneumatik Bridgestone/Firestone připravuje pro již 88. ročník slavného závodu Indy 500 nové pneumatiky, které ponesou na boční stěně speciální logo a upravený nápis.

„Jsme velmi vzrušeni z naší nové technologie, která nám umožní použít na našich pneumatikách loga a nápisy v originálních barvách,“ prohlásil Al Speyer, výkonný ředitel oddělení motorsportu výrobce.

Dodal, že pneumatiky Firestone patřily na okruhu Indianapolis vždy k nejlepším, což dosvědčuje fakt, že 54 vítězů mělo na svých vozech obuty gumy této značky. Včetně úplně prvního vítěze Ray Harrouna, jenž zvítězil ve staré cihelně v roce 1911. Firestone získal více vítězství, než všichni jeho konkurenti dohromady.

„Firestone byli s námi od samého začátku a za ty roky jsme získali vztah založený na důvěře a respektu. Jsme rádi, že se nový design představí v Indy a těšíme se, že budou v budoucnu cílovou čáru protínat opět první vozy s pneumatikami Firestone,“ dodal při příležitosti představení nového vzhledu závodní pneumatiky Tony George, prezident a CEO Indianapolis Motor Speedway.


Foto: Archiv

Vytisknout

Diskuze: Firestone připravuje nové pneumatiky

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

O nové Lambo je zájem - anotační foto

O nové Lambo je zájem

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud