1. interview Bracka od nehody v Texasu

ar1, 5. listopadu 2003, 01:45 Google+

Kenny Brack poskytl v pondělí 1. rozhovor od havárie, kterou utrpěl 12. října ve 188 kole na ovále v Texas Motor Speedway.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

V posledním závodě sezony zde zažil také svůj nejhorší závod kariéry a snad i života. Následkem této havárie byla fraktura pravé stehenní kosti, fraktura hrudní kosti, fraktura lumbárního obratle a fraktura obou kotníků.

Brack poskytl interview společně s šéfem týmu Bobbyho Rahala a Otho Indy lékařského asistenta Dr. Roberta Gregoriho z Rehabilitační nemocnice v Indianě.

Brack podstoupil 12. října operaci obou kotníků a den poté operaci páteře. Obě operace byly uskutečněny v Parkland Memorial Hospital v Dallasu.

Potom byl přepraven z této nemocnice do Methodist nemocnice v Indianapolisu a 21. října byl zpět přemístěn do rehabilitační nemocnice v Indianě.

”Myslím, že to proběhlo v pořádku. Vzhledem kt omu, co jsme zažili v Texasu, je to docela dobré,” řekl Brack. ”Vstávám každý den a pohybuji se. Hodně rehabilituji, protože vím, že mi to dá sílu. Vůbec si nestěžuji, protože vidím úspěch každým dnem.”

Brackova každodenní rehabilitace se skládá s posilování a karsko rehabilitace.

”Přesto, že ještě nezvedám tolik kilo jako před nehodou, jsem brzy unavený. Posiluji tolik, kolik zvládnu. Jet u hodně vzruchu, Opravdu. A to je dobře, protože to mě dává hodně energie.”

Brack projde další operací později, než se stabilizuje stav páteře.

”Nemám pochyb o tom, že se chce vrátit do závodů dřív, než by si kdokoli myslel,” řekl Bobby Rahal. ”To je celý on. Chceme, aby se brzy jeho stav zlepšil.”

Dle doktora Dr. Georgíno, který s Brackem pracuje každý den, nemá pochyb o tom, že by neměl být zase zcela zdráv.

”Pro mne je vždy důležité vidět, že se pacient snaží jako Kenny. Mám to rád. Je zřejmě velký šampión. Každé slovo, které pustí z pusy ven, je velmi pozitivní.

”Poté, co se úplně rekonvaluje, bude se moci vrátit k tomu, co tak miluje a bude moci nest plnou zátěž.”

Nakonec Brack skončil v celkovém hodnocení jezdců sezony 2003 na devátém místě. A nyní usiluje o návrat do kokpitu pro sezonu 2004. Ta startuje 29. února 2004 v Homesteadu, Miami Speedway.

”Pořád miluji závodění,” řekl Brack.
Vytisknout

Diskuze: 1. interview Bracka od nehody v Texasu

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Předběžný termínový kalendář představen - anotační foto

Předběžný termínový kalendář představen

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud