Šampionát Champ Car skončil dříve

ar1, 2. listopadu 2003, 02:44 Google+

Vedení seriálu Champ Car se rozhodlo předčasně ukončit letošní šampionát před posledním podnikem v California Speedway.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Důvodem zrušení posledního závodu sezony je rozsáhlý požár, který běsnil obyvatelstvo v tomto americkém státě.

Závod, který se měl jet na 2 mile dlouhém superspeedway ve Fontaně byl původně v úterý odložen. Na základě prošetřování možností šéf Champ Car Chris Pook učinil rozhodnutí o předčasném ukončení sezony z důvodu rozsáhlého požáru v Jižní Kalifornii.

”Naše myšlenky ted směřují k rodinám, které jsou postižené touto katastrofou a doufáme, že se situace brzy změní”, řekl Chris Pook.

”Mrzí nás to, že jsme k tomuto kroku museli přistoupit. Snažili jsme se tomu zabránit tím, že jsme chtěli tento závod uspořádat na sesterském okruhu ve phoenix International Raceway, který je vlastněn California Speedway mateřskou společností International Speedway Corporation. A nebo tu ještě byla možnost oddálení termínu závodu. Nakonec však zvítězila volba ukončit předčasně sezonu 2003”.

V celkovém pořadí, jak je známo již ze Surfer´s Paradise je jasno. Mistrem je Paul Tracy a druhý bruno Junqueira by stejně jeho pozici ohrozit již nemohl.

Letošní šampión Paul Tracy bude oficiálně korunován příští úterý na galavečeru u příležitosti vyhlášení cen CART Champ Car Awards Celebration v Palm Springs v Kalifornii.
Vytisknout

Diskuze: Šampionát Champ Car skončil dříve

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Šance na můj návrat jsou dobré - anotační foto

Šance na můj návrat jsou dobré

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud