Franchitti chce vidět Kanaana pít mléko

iM3, 23. května 2008, 15:37 Google+

Loňský vítěz slavného závodu Indianapolis 500 Dario Franchitti má na nedělní dvaadevadesátý ročník jasný typ. Prvenství ukořistí jeho kamarád a bývalý týmový kolega Tony Kanaan.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Franchitti, Dario

Franchitti, Dario | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Brazilec měl k triumfu blízko již v loňské sezóně, ale smůla v podobě deštivého počasí nakonec hrála do karet Franchittimu. Kanaan vedl nejvíce kol, ale těsně předtím, než začalo pršet zajel do boxů pro palivo a krátce potom už bylo o vítězi rozhodnuto.

„Je to těžké, chci aby vyhrál šéf (Franchitti v seriálu NASCAR hájí barvy Chipa Ganassiho, který v IndyCar nasazuje vozy pro Scotta Dixona a Dana Wheldona), ale zároveň i Tony Kanaan si zaslouží vítězství,“ řekl Franchitti.

„Mí bývalí týmoví kolegové Danica (Patrick) a Marco (Andretti) mají k místu také speciální vztah, ale na vítězství mají ještě hodně času. Závod se bude odehrávat ve stejném duchu jako předtím, takže o prvenství budou bojovat vozy Ganassi, Andretti Green a Penske, ale bude to zajímavé.“

Franchitti se vyjádřil i na adresu pilotů Champ Car. Věří, že mnohem více testování a příprav se projeví i na jejich konkurenceschopnosti a mnozí mohou překvapit, zejména Graham Rahal je černým koněm závodu.
Vytisknout

Diskuze: Franchitti chce vidět Kanaana pít mléko

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Senna, Bruno

Jméno Senna znovu vítězí v Monaku!

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud