Ernesto Viso je s výkonom spokojný

Matej Krajčovič, 25. března 2008, 20:26 Google+

Nováčik v sérii IndyCar Ernesto Viso je spokojný s prácou, ktorú jeho tím HVM Racing odviedol pred sezónou. V prvom dni testov na ovále Homestead-Miami Speedway skončil deviaty.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Viso, Ernesto

Viso, Ernesto | foto: www.gp2series.com

Sdílejte článek

HVM Racing možno taktiež považovať za tím, ktorý prišiel z ChampCar World Series. Jeho predchodcom je tím Minardi USA, aj keď Paul Stodart z projektu po zániku CCWS vystúpil.

23-ročný Viso jazdil minulý rok sériu GP2, s oválmi teda skúsenosti nemá. Je však optimistom: „Bude to ťažká sezóna pre všetky tímy, ktoré prešli z ChampCar, ale je to rovnaké pre všetkých. Toto je to, o čom je závodenie – musíte tvrdo makať aby to malo význam.“ Jeho cieľom je byť v polovici sezóny na konkurencieschopných miestach.

Venezuelčan už s časťou svojho nového tímu v minulosti testoval, i keď to bol monopost DP01. Spoznal však tím a inžinierov. Aj tento fakt zrejme viedol k podpísaniu zmluvy na tento rok, keď sa tím presunul do IndyCar.

Pochvaľuje si ho aj tímový šéf Keith Wiggins: „Ernesto ukázal zrelosť a profesionalitu. Nebol iba rýchly v aute, ale tiež veľmi užitočným nástrojom pre inžinierov. Dával nám dobrý feedback a rýchlo sa učil s DP01. Preto verím, že sa na Dallaru adaptuje taktiež veľmi rýchlo.“
Vytisknout

Diskuze: Ernesto Viso je s výkonom spokojný

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Heyer/Vojtěch, Š.

Vojtěch: Vytočil jsem půlhodiny

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud