Milka Duno získala místo v Dreyer & Reinbold

iM3, 28. února 2008, 19:08 Google+

Venezuelská závodnice Milka Duno byla v loňském roce třetí ženou obohacující jinak mužské startovní pole. V roce 2008 tomu nebude jinak, jedinou změnou je domovská stáj.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Duno, Milka

Duno, Milka | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Duno v roce 2007 startovala na vybraných oválech za tým SAMAX, který ji taktéž nasazoval do závodů Grand-Am. V lednové čtyřiadvacetihodinovce v Daytoně byla dokonce týmovou kolegyní Tomáše Engeho.

U nového zaměstnavatele Dreyer & Reinbold Racing získala podobné angažmá jako u SAMAX. Duno tedy neabsolvuje celou sezónu, ale jen vybrané podniky včetně Indianapolis 500. Stálým závodníkem u Dreyer & Reinbold bude Buddy Rice.

„Jsme rádi, že máme Milku na palubě,“ řekl spolumajitel Dennis Reinbold. „Chceme jí poskytnout všechnu příležitost, aby se mohla rozvíjet jako závodník. Její skvělý přístup a hlad po úspěchu může zapříčinit vzrušující sezónu i mimo závodní dráhu.“

Duno se s týmem představila teprve včera na testování v Homesteadu. Zatím nebylo oznámeno, kterých podniků se zúčastní. Nicméně příští týden se objeví v Sebringu, kde sérii IndyCar čeká první test na klasické dráze.
Vytisknout

Diskuze: Milka Duno získala místo v Dreyer & Reinbold

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Pagenaud, Simon

Long Beach chystá velkou show

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud