Reid: Už nestačí kúpiť dobrých mechanikov...

Jozef Smrtník, 12. července 2007, 21:56 Google+

Tak ako každý úspešný tím, ktorý bol na vrchole sezóny 2006/2007 verí, že práve ten jeho bude oslavovať sladké víťazstvo šampionátu. Inak tomu nie je ani u Nového Zélandu. Tento rok to ale bude náročnejšie...

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Reid, Jonny

Reid, Jonny | foto: A1 Grand Prix Media

Sdílejte článek

23-ročný pretekár Jonny Reid predpokladá, že najbližšia sezóna, ktorá odštartuje na jeseň na holanskom  okruhu v Zantvoorde už nebude iba otázkou nakúpenia kvalitných mechanikov, ako tomu bolo doposiaľ a najmä počas úvodnej sezóny.

"Budeme mať k dispozícii rovnaké auto, pneumatiky a pravdepodobne aj trate," hovorí Jonny Reid. "Teraz už každý rozumie tomu, ako vyťažiť z auta čo najviac. Už to nie je o tom, že niektorý tím má výhodu, keď má oproti súperom lepších mechanikov. Všetcia mechanici a všetcia jazdci sú už naučení a každý nastupuje do tretej sezóny s tým, že vie, čo ho čaká, takže to bude náročnejšie. Bude to skutočne tesné."

Reid si je zároveň vedomý, že na dosiahnutie víťazstva v šampionáte bude musieť tím podávať stabilne dobré výsledky. V poslednej sezóne siahol Novýž Zéland osem krát na pódium, ale nevyrovnané výsledky znamenali pre tím druhé miesto v šampionáte.

"Každý robíme chyby a pracujeme tvrdo na tom, aby sme sa ujali každej šance a mali ľahší prejazd nasledujúcou sezónou," pokračuje Jonny Reid. "Ale všetcia sme ľudia a kdekoľvek v tíme sa môže vyskytnúť chyba, ktorá nás dokáže vyradiť."

Foto: A1 Grand Prix Media

Vytisknout

Diskuze: Reid: Už nestačí kúpiť dobrých mechanikov...

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Charouz, Jan

Navrhněte barvy českého týmu a vyhrajte

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud