St. Louis: Castroneves ukončil neplodné období

ar1, 11. srpna 2003, 17:30 Google+

Dvojnásobný vítěz slavného závodu 500 mil Indianapolisu si včera dojel v St. Louis při závodě Emerson Indy 250 pro své letošní první vítězství.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Castroneves startoval s vozem Dallara Toyota č. 3 týmu Marlboro Penske z Pole position, vedl 96 kol a dojel si pro své první vítězství od triumfu v Indianapolisu v roce 2002.

“Je lepší později, než nikdy,“ řekl šťastný Helio. “Nikdy jsem neztratil důvěru v můj tým a tým zase ve mne.“

“Je to těžké, musíte neustále vyvíjet snahu a jednoho dne to musí vyjít. Bohužel, nám to trvalo trochu déle, ale to jsou závody. Je to hra.“

Tonny Kanaan, který jel s vozem Dallara Honda týmu Andretti Green Racing, dojel do cíle o 0,8466 sekundy později než vítězný Castroneves.

“Byl to dobrý závod pro nás, dal jsem do závodu vše, co jsem mohl. Bohužel to dnes nestačilo na Helia. Ale pozor, opět vedeme šampionát.“

Na třetí pozici dokončil závod Gil de Ferran s druhým červenobílým vozem týmu Marlboro Penske a čtvrtý dojel do cíle Thomas Scheckter.

Boj o titul v šampionátu IRL IndyCar je zatím velmi těsný. Kanaan vede před de Ferranem o sedm bodů (Kanaan 357 – de Ferran 350), třetí Castroneves vlastní 347 bodů, zatímco sčoty Dixon má 333 a Kenny Brack 288 bodů.

Příští závod se pojede 17. srpna 2003 jakožto Belterra Casino Indy 300 na okruhu Kentucky Speedway.


Vytisknout

Diskuze: St. Louis: Castroneves ukončil neplodné období

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Mid Ohio: Tracy opět vítězí - anotační foto

Mid Ohio: Tracy opět vítězí

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud