Mid Ohio: Tracy opět vítězí

ar1, 11. srpna 2003, 00:39 Google+

Paul Tracy dnes zvítězil v Grand Prix Mid Ohia, kde se jel další ze závodu Champ Car World series. Tracy se tímto vítězstvím…

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

vzdálil svému největšímu letošnímu rivalovi, Brazilci Bruno Junqueirovi na rozdíl dvaceti bodů. Přitom Junqueira dnes vůbec nebodoval, protože v cíli závodu byl klasifikován až na třinácté pozici.

“Jel jsem tak rychle, jak jsem jen mohl,“ řekl po závodu Tracy. “Pat (Carpentier) byl dnes rychlejší než já, ale já měl výhodu opozice na trati. Dnes jsem udělal, co jsem musel pro naše vedení a navíc jedeme na příští závod do Montrealu…“

Týmový kolega Paula Tracyho, Patrick Carpentier skončil v závodě těsně za vítězem, tedy na druhé pozici a překvapivě hned za ním nováček letošního ročníku, Američan Ryan Hunter-Reay s vozem Reynard týmu American Spirit Team Johansson. Je to nejlepší umístění pro tohoto mladého talenta z USA a také nejlepší umístění šasi Reynard.

“Byl to náročný den, pracovali jsme velmi tvrdě, což se vyplatilo. Škoda, že Jimmy Vasser skončil jen několik kol před cílem mimo trať,“ řekl po závodě Hunter-Reay.

Vasser k závodu dodal: “Dnes jsme měli vozy, které mohly zvítězit. Dnes jsme jeli dost dobře, ale já to zahodil.“

Na čtvrté pozici dojel do cíle Michel Jourdain junior, který si touto pozicí upevnil 3. místo v průběžném hodnocení jezdců.

Pátý skončil Sebastien Bourdais, jenž je celkově na čtvrté pozici.

Příští závod se pojede 28. srpna 2003 na okruhu v Montrealu.

#32 Patrick Carpentier / Forsythe Player´s Team

Vytisknout

Diskuze: Mid Ohio: Tracy opět vítězí

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

St. Louis: Castroneves letos potřetí z Pole - anotační foto

St. Louis: Castroneves letos potřetí z Pole

Čtěte dále

reklama