Danica Patrick se vzteká na Dana Wheldona

iM3, 4. června 2007, 11:47 Google+

Tony Kanaan oslavil své druhé vítězství v sezóně, ale nejvíce se média zaměřila na ostrou výměnu názorů mezi Danicou Patrick a Danem Wheldonem.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Patrick, Danica

Patrick, Danica | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Celý konflikt začal v 89. kole, kdy se Patrick snažila předjet Wheldona. Šampión z roku 2005 ji ale ve výjezdu ze zatáčky vytlačil a došlo k lehkému kontaktu. Američanka málem skončila ve zdi, ale vůz se štěstím zvládla. Bohužel musela do boxů, kde opravou strávila jedno kolo.

Po závodě si Patrick našla Wheldona v boxech a po žhavé diskuzi si do Brita dokonce rozhořčeně šťouchla.

„Řekla jsem mu: "Co se stalo? Ty jsi mě neviděl? Proč jsi se nestáhl",“ řekla Patrick. „Nereagoval. Jasně jsem byla po jeho boku. „Potom povídá: "Ve špinavé stopě mne nemůžeš předjet," a já na to "To byl předjížděcí manévr, Dane. Byli jsme bok po boku. Musíš zvolnit. To jsi neudělal, najel jsi na mě. Jestli si myslíš, že na to zapomenu, mýlíš se."“

Incident okomentoval i Wheldon: „Pořád jen kňourá. Pravděpodobně je hodně pod tlakem. Její kolegové vyhrávají a ona ne.“

Tyto rozpory dokonce v novinách předčily i vítězství Tonyho Kanaana a dostaly se na titulní stránky většiny amerických deníků.

foto: IndyCar Media
Vytisknout

Diskuze: Danica Patrick se vzteká na Dana Wheldona

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Kanaan, Tony

Katastrofa pro Penske, Kanaan vyhrává

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud