Schumacher pozdvihol úspech Nemecka

Jozef Smrtník, 1. května 2007, 09:45 Google+

Včerajší deň sa zapíše do dejín nemeckého motoršportu. Aktéri úspešných tímov sa zišli, aby vhliadli korunováciu tímu, ktorý získava cenné víťazstvo druhej sezóny šampionátu A1GP.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Schumacher - Hülkenberg

Schumacher - Hülkenberg | foto: A1 Grand Prix Media

Sdílejte článek

Hlavným aktérom programu sa pri včerajšom udelovaní putovného pohára národov stal Nico Hülkenberg, ktorý svojími víťazstvami suverénne doviedol tím k titulu. Avšak okrem jeho súperov sa na ceremónii objavila hviezda vyššieho kalibru a zverenec rovnakého manažéra Michael Schumacher, ktorý takisto preukazoval chválu nad iba 19-ročným jazdeckým talentom.

"Nicova jazda a dosiahnutý výkon nemeckého tímu bol tento rok excelentný," ospevoval účinkovanie tímu v druhej sezóne A1GP Michael. "Nico má všetko, čo potrebuje do budúcna - je to dlhá cesta na vrchol, ale on pracuje na sebe tvrdo, takže nie je dôvod, aby nedosiahol, čo chce. Som pyšný na to, že som Nemec, ale zároveň aj preto, lebo som s tímom v kontakte."

Mladý Nico takisto neskrýval nadšenie z úspechu: "Stalo sa mi to, čoho chce každý jazdec dosiahnúť. Vyhrávať preteky a vyhrať šampionát. To je to, čo sme tento rok dosiahli. Je to dobrý šampionát a je skvelé reprezentovať svoju krajinu. Som hrdý, že som mohol získať titul. Pri jazde potrebujete mať otvorené oči a pozerať sa na trati okolo seba. Mám dobrý cit na jazdcov. Som veľmi šťastný, že sme odviedli výbornú prácu v sezóne."

Foto: A1 Grand Prix Media

Vytisknout

Diskuze: Schumacher pozdvihol úspech Nemecka

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Wheldon, Dan

Kansas: Wheldon berie víťazstvo pod žltou

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud