Franchitti letos končí!

Daniel Šupa, 22. června 2003, 20:56 Google+

Dario Franchitti, jezdec stáje Andretti Green Racing, se rozhodl k překvapivému a nečekanému kroku. Pro letošní sezonu se závody končí!

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Pilot týmu Michaela Andrettiho, expilota Formule 1 a úspěšného jezdce amerických formulových sérií C.A.R.T., Champ Car a konečně i samotné IRL IndyCar, se ve zbývajících závodech letošní sezony v kokpitu vozu neobjeví. Důvodem je jeho poranění zad.

Franchitti vynechal 3 závody letošního ročníku, mimo jiné i hlavní závod roku 500 mil Indianopolis, pro zranění, které utrpěl při pádu z motocyklu, ale v posledním závodě Pikes Peak 225 obsadil při svém návratu 4. místo.

Přesto se rozhodl, že bude moudřejší záda řádně vyléčit, a to při závodech nelze. Se svým návratem však rozhodně počítá v příští sezoně, kdy by již měl být jeho zdravotní stav stoprocentní. Franchitti se tak rozhodl po poradě s chirurgem Dr. Terrym Trammellem.

Tým zatím neoznámil Franchittiho náhradníka, ale zmiňována jsou jména Bryan Herta a Robby Gordon, kteří již zraněného jezdce letos zastoupili.

Vytisknout

Diskuze: Franchitti letos končí!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Norisring: Třetí vítězství Christijana Alberse - anotační foto

Norisring: Třetí vítězství Christijana Alberse

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud