Penske nebo Ganassi?

iM3, 26. srpna 2006, 14:29 Google+

Infineon - 1. a 2. trénink: úvodní dva tréninky dopadli podle očekávání, v čele se totiž střídali jezdci týmu Penske a Ganassi. Poprvé byl nejrychlejší Castroneves a několik hodin později Dixon.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Castroneves, Helio

Castroneves, Helio | foto: IndyCar Media

Sdílejte článek

Povrch dráhy zkropil déšť a tak se v prvních pětačtyřiceti minutách nedělo nic zajímavého. Většina pilotů trávila čas v boxech a čekala na příznivější podmínky. Jakmile začal povrch dráhy schnout, přišlo to pravé testování.

Zajímavou novinkou víkendu je návrat podvozků Panoz, které se naposledy objevil ve Watkins Glen. Konkurenční Dallara podává na oválech lepší výkon a celkově si ji jezdci nemohou vynachválit, naopak Panoz je „králem zatáček“. Podvozek Panoz neušel zájmu Scotta Dixona, Dana Wheldona, Scotta Sharpa, Danici Patrick, Buddy Riceho a Jeffa Simmonse.


Druhý trénink vyhrál Scott Dixon, jenž se na klasických tratích cítí jako doma. To samé by mohl říct i Dario Franchitti, jenž preferuje zatáčky před ovály. Ztracenou formu našel Marco Andretti a oproti posledním závodům se nyní objevil na špici, konkrétně na čtvrtém místě. Za zmínku stojí fakt, že zde v minulém roce vyhrál závod Indy Pro Series.

Foto: IndyCar Media

Vytisknout

Diskuze: Penske nebo Ganassi?

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Hezemans/Kumpen/Longin

Paul Ricard: O vítězství se bily Corvette

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud