Další místa se zaplňují

Petr Stejskal, 29. března 2006, 22:04 Google+

Cristiano da Matta nám připravil jedno velké překvapení. Dan Clarke si ho možná schová na později a Andrew Ranger by ho potřeboval zhruba do týdne.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
da Matta, Cristiano

da Matta, Cristiano | foto: Augie Hermenegildo

Sdílejte článek

Dale Coyne dnes překvapil celý motoristický svět. Čím? Oznámil více jak s týdením předstihem kdo pojede za jeho tým! A aby toho nebylo málo, jméno jezdce je opravdová bomba. Za volantem vozu s číslem 19 se totiž objeví šampión CART z roku 2002, Cristiano da Matta!

"Již několikrát jsme si přivoněli k vítězství, teď je na čase tu slast okusit," řekl Dale Coyne, majitel týmu. "Jsem opravdu pyšný na to, že jsme získali Cristiana a těším se na vzrušující sezónu."

Určitě je dobře, že da Matta nepostavil svoje ego do cesty pokračování své kariéře v ChampCar. V týmu, který je takovým Minardi ChampCar, může prakticky jenom příjemně překvapit.

Dalším potvrzeným jezdcem se před dvěma dny stal Brit Dan Clarke. Jako partnera k Nelsonu Phillipemu si ho vybral tým CTE Racing-HVM. Podepsání smlouvy předcházely testy minulý týden na okruhu v Sebringu, kde Clarke ukázal že jeho dobré výsledky z britské Formule 3 a Formule Ford nejsou jen náhodou a že dokže přinést opravdový talent.

Těžko říct, kdo bude u CTE jedničkou, jestli teprve 19letý Nelson Phillipe, který má již ale za sebou dvě sezóny v ChampCar, nebo 22letý Clarke, který však zatím s tak výkoným monopostem nezávodil.

Posledním, o kom se zmíním v tomto článku je Kanaďan Andrew Ranger. V několika médiích se objevila zpráva od jeho manažera, Alana Labrosse, že se dohodl s týmem MiJack/Conquest na startu Andrewa ve 4 závodech - Long Beach a 3 kanadské závody. Přáním samozřejmě je účast v celé sezóně, ale na tu se zatím shánějí peníze.

Foto: Augie Hermenegildo

Vytisknout

Diskuze: Další místa se zaplňují

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Dana, Paul

St. Petersburg si připomene Paula Dana

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud