První letošní testy potvrdily očekávání

Daniel Šupa, 25. února 2006, 15:23 Google+

Na okruhu Paul Ricard se sešlo celé startovní pole 26 pilotů k prvnímu společnému testu. Čeká nás dlouhá sezona, ale favorizované stáje byly po oba dva dny na čelních pozicích výsledkových tabulek.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Enge, Tomáš

Enge, Tomáš | foto: www.gp2series.com

Sdílejte článek

Ve středu dominovali Lewis Hamilton a Jose Maria Lopez. Hamiltona sice čeká v GP2 debut, ale po oba dva dny zajížděl lepší časy než favorizovaný týmový kolega ze stáje ART Grand Prix Premat. 

Lopez bude podle plánů stáje Super Nova útočit na titul a dosavadní výsledky potvrdily jeho rychlost. Ve čtvrtek byl nejrychlejší další favorit Nelson Piquet Jr.

Druhý den testů ale přinesl překvapení v případě úplně nové stáje Trident. Dopoledne byli v Top 8 jak Bruni, tak nováček Zuber. Odpoledne zajel Rakušan Andreas Zuber dokonce třetí čas, Bruni měl ale problémy.

Dobrou formu prokázal i Adam Carroll, který se zabydluje v týmu Racing Engineering a po oba dva dny se umístil v Top 10.

Nezklamal Malajec Fairuz Fauzy, jenž startuje s druhým vozem Super Nova a opětovně mu patřila místa v zadní části výsledkových listin.


Foto: www.gp2series.com

Vytisknout

Diskuze: První letošní testy potvrdily očekávání

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Premat, Alexander

Premat si poradil aj s mokrou traťou

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud