Čínský TechRules odhalí v Ženevě nový supersport! Na co se můžeme těšit?

Dvojice konceptů nové čínské automobilky Techrules

Dvojice konceptů nové čínské automobilky Techrules | foto: Techrules

Není pochyb o tom, že čínský automobilový průmysl je na obrovském vzestupu a je jen otázkou času, kdy se čínské automobilky budou moci rovnat své tradiční evropské konkurenci. V poslední době se o slovo začínají hlásit i čínští výrobci sportovních a supersportovních automobilů.

Elektřinou poháněné a hybridní sporťáky jsou mezi zákazníky stále oblíbenější. Kombinaci sportovního zážitku a pocitu ze záchrany planety zákazníci zkrátka milují a automobilky se toho snaží využít. Spousta dnešních automobilek na automobilech tohoto typu pracuje a snaží se napodobit úspěch Tesly Model S nebo BMW i8.

Nyní se do této vybrané společnosti chce připojit i čínská společnost Techrulex. Ta se chystá na autosalonu v Ženevě představit svůj zbrusu nový, čistě elektřinou poháněný supersport, který by měl být v mnoha směrech opravdu revoluční.

Avizovanou revoluční technologií, kterou inženýři tolik vyzdvihují je systém TREV - Turbine-Recharging Electric Vehicle. Po přeložení zjistíme, že jde o systém dobíjení elektřinu za pomoci turbíny. Bohužel žádné další informace nám automobilky neposkytla a svá technická tajemství si velice dobře střeží. Více se tedy dozvíme až po odhalení vozu v Ženevě.

Jedno ale víme. Výkon konceptu má dosahovat hodnoty 1 030 koňských sil.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu