Prohlášení jezdců po závodě

Kox/Lamy | foto: DPPI / FIA GT

Přinášíme vám několik slov ze stupňů vítězů, ale i prohlášení kolegy našeho jezdce Jana Vonky.

Peter Kox - Aston Martin Racing, 1.
Samozřejmě, jsme moc a moc pyšní. Tým odvedl skvělou práci a měli jsme fantastické zastávky v boxech, kde jsme hodně získali. Chtěl bych také poděkovat vedení šampionátu, odvádí skvělou práci, mohu to posoudit, neboť jsem se sem zase po čase vrátil.

Pedro Lamy - Aston Martin Racing, 1.
Tohle bylo mé první vítězství pro Aston Martin a doufám, že jich bude ještě hodně. Maserati byli hodně rychlé, ale my je porazili v boxech, vůz byl bezchybný a měli jsme potřebnou rychlost.

Darren Turner - Aston Martin Racing, 2.
Pedro mne tvrdě doháněl, ale dařilo se mi ho držet za sebou. Stejně tak se ale blížilo Maserati, bylo jedinou možností nechat Pedra jet pro vítězství, týmu šlo o prestiž, šlo nám o double. Úvod závodu byl skvělý, škoda závěru.

David Brabham - Aston Martin Racing, 2.
Další velký výsledek pro Aston Martin a naše pneumatiky Michelin. Musím pochválit ostatní posádky, každý se snažil uvolnit cestu a provoz na dráze byl v pohodě.

Thomas Biagi, Vitaphone Racing, 3.
Pro mne, Fabia i celý tým to byl výborný výsledek. Sice jsme nevyhráli, ale získali jsme plných deset bodů, což je pro šampionát hodně důležité. Měl jsem uprostřed závodu dobrý stint a při něm jsem jel těsně za jedním z Astonů, díky čemuž jsme se konečně naučil ideální stopu pro tenhle okruh, takže díky!

Fabio Babini, Vitaphone Racing, 3.
Byl to fantastický závod, ale Darren (Turner) byl bohužel pro nás příliš rychlý. Nicméně deset bodů je vynikající výsledek.

Mauro Casadei - Vonka Racing, 21.
Pro tento závod jsme přestoupili od Pirelli k Dunlop a měnili jsme také tlumiče, což přineslo mnoho práce. Jsme s naším výkonem proto spokojeni. Všechna kola jsem jezdil mezi 1:27 a 1:28, takže byl vůz devadesát minut konzistentní, a to je velmi důležité. Honza jel druhý úsek a dojel dobře.


Foto: DPPI/FIA GT

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy