Swiss Racing Team: Úspěšný debut v Portimao

Krumm/Turner | foto: DPPI / FIA GT

Karl Wendlinger již má první zkušenosti s novým Nissanem GT-R týmu Swiss Racing. Ty pocházejí z testů, které se uskutečnily v Portugalsku.

V Portimaou se uskutečnil první test vozu Nissan GT-R týmu Swiss Racing. Testu se účastnili jezdci Karl Wendlinger, Henri Moser a Max Nilsson. I přes proměnlivé počasí, které v Portugalsku panovalo, ukázali všichni jezdci solidní rychlost. „Oba Nissany jsou perfektní a jezdci si s nimi opravdu rozumí,“ prohlásil po testech týmový šéf Othmar Welti.

„Karl Wendlinger a Henri Moser společně skvěle spolupracují. Ideální je, že oba měří zhruba stejně, což je velká výhoda při střídání jezdců,“ říká Welti, který s Wendlingerem spolupracuje již delší dobu. Ve druhém autě by se měl objevit Max Nilsson, pro kterého bude FIA GT1 novinkou.

Testovacím jezdcem by se měl stát Cesar Campanico, který s týmem také vede rozhovory o možné  závodní sedačce. Možností také ale zůstává, že by jezdil s Maxem Nilssonem ze Švédska. Rozhodnutí má být učiněno během následujících týdnů.

Další test se odehraje od 21. do 22. února na okruhu Paul Ricard HTT na jihu Francie.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy