Lamborghini blízko debutu

Úspěšné dvoudenní testy nového speciálu Lamborghini pro americký seriál vytrvalostních závodů ALMS přiblížily výrazně debut týmu VICI Racing.

Za volant vozu specifikace GT usedl při testech na německém okruhu Hockenheimring expilot Formule 1 Gaston Mazzacane. Vůz neměl vážnější technické problémy a na tvářích zúčastněných bylo vidět úlevu a úsměvy.

„Byla to dlouhá cesta, ale když vidíte vůz na dráze, víte, že to za to stálo. Vyřešili jsme sporné otázky ohledně generálního sponzora a nyní se připravujeme na debut v závodě ALMS ještě v letošním ročníku,“ prohlásil šéf týmu VICI Racing Ron Meixner.

„Je to velice rychlý vůz, navíc silný i spolehlivý a řídit jej je zábavou. Snadno se ovládá a jeho výkonnost se neustále zvyšuje. Při řízení se cítím velice příjemně a jsem šťastný, že jsem součástí projektu Lamborghini a stáje VICI Racing,“ doplnil ho Gaston Mazzacane.

Původně se měl tým zúčastnit již zahajovacího podniku v Sebringu, ale problémy s hlavním sponzorem ostré nasazení vozu oddálilo. Tým však tuto prodlevu využil k dalšímu vývoji a doladění vozu, který bude muset obstát v tvrdé konkurenci speciálů Ferrari, Chevrolet, Chrysler a Porsche.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy