Wehrlein: O titul si to rozdám již jen s Mortarou a Ekströmem

Wehrlein, Pascal | foto: www.dtm.de

Dnešní závod na Nürburgringu byl pohromou hned pro dva uchazeče o titul - jezdce BMW, konkrétně týmu MTEK Bruna Spenglera, a jezdce Audi Sport, týmu Rosberg, Jamieho Greena. Ani jeden totiž závod nedokončil, tedy nezískal body. Pascal Wehrlein proto má za to, že o titul si to již rozdá jen s dvojicí z týmu Abt Audi - Mattiasem Ekströmem a Edoardo Mortarou.

Pilot Mercedesu AMG a také záložní jezdec stáje v F1 má dobře nakročeno k zisku letošního titulu - po sobotním závodu na Nürburgringu má náskok 27 bodů před Edoardem Mortarou. Němec dnes dojel na třetím místě. Stále je však k dipozici 75 bodů.

"Myslím, že teď je boj o titul mezi mnou, Edoardem a Mattiasem. Oba jsou velmi silní, občas se jeden z ních trošku trápí, jako například dnes Mattias. Snad jsem spolehlivější a budu bodovat ve všech závodech, ale zatím jsme na tom dobře a máme dobrou pozici," řekl Pascal Wehrlein serveru TouringCarTimes.

"Dnes jsem byl ve vedení a kdybych [Maximu] Martinovi nenechal tak otevřené dveře, tak jsem mohl závod vyhrát. Pak by bylo moje vedení v šampionátu ještě vyšší."

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy