Jamie Green zůstává jezdcem Mercedesu

Green, Jamie | foto: dtm.de

Mercedes dnes potvrdil, že Jamie Green zůstává v jeho jezdecké sestavě DTM i pro rok 2012. Britský jezdec závodí pro Mercedes v DTM od roku 2005, za tu dobu se mu podařilo vyhrát 7 závodů. Vloni se vrátil do továrního týmu H.W.A. poté, co strávil dva roky ve starém voze týmu Persson Motorsport.

Jamie Green vyhrál poslední závod sezony 2011 na Hockenheimu, tehdy Brit prohlásil, že by chtěl na tomto výsledku stavět pro sezonu 2012 a své setrvání u Mercedesu. "DTM vstupuje do své nové éry, máme nové vozy, nová pravidla, která se mají postarat o ještě více vzrušující závody. Těším se na novou výzvu a doufám, že se mi podaří co možná nejvíc z mých 7letých zkušeností z DTM přenést do vývoje vozu C-Klasse Coupé," říká Jamie.

Šéf Mercedesu pro motorsport, Norbert Haug, k prodloužení smlouvy s jezdcem říká: "Jamie je bez deba jedním z nejrychlejších a nejlepších jezdců, kteří v DTM působí. Těšíme se na novou sezonu s Jamiem, je to rizí závodník. Vypiloval svoje znalosti němčiny, která je už skoro tak perfektní jako jeho jízda na Hockenheimu."

Green tak doplňuje zatím oznámenou sestavu Mercedesu pro novou sezonu, v té kromě něj najdeme ještě Garyho Paffetta, Davida Coultharda, Ralfa Schumachera a Susie Wolff.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy