Di Resta: Zvládnu F1 i DTM

di Resta, Paul | foto: dtm.de

Paul di Resta se přes zimu stal třetím jezdcem týmu Force India Formula One. Skot ale prohlásil, že tato role nebude nikterak omezovat jeho aktivity mimo F1, především v Deutsche Tourenwagen Masters.

„Je to skvělá možnost, být třetím jezdcem týmu Force India. Závodění v DTM měl ale udrží v kondici,“ říká Paul. Rozdíl mezi vozem DTM a F1 je obrovský, ale podle di Resty to není problém.

„Pochopitelně, že je zde obrovský rozdíl v obou vozech. Nemyslím si ale, že by mě zvyknutí si na druhý vůz mohlo trvat nějak dlouho. Poté, co si to párkrát vyzkouším, už to nebude problém. Jsem si jistý, že budu schopen být okamžitě rychlý.“

I přes našlapanou sezonu, kterou před sebou di Resta má, věří, že vybojuje titul v DTM pro Mercedes. „Nijak to nezmění můj přístup k DTM. Pořád jsem zde, abych vyhrával. Bude za mnou dobrý tým a můj cíl je stále stejný. Bude to hodně časově zaplněný rok, ale Mercedes ke mně byl velmi dobrý a podporují to, čeho chci v kariéře dosáhnout. Takže doufám, že se vše povede,“ uzavřel Skot Paul di Resta.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy