Ekström jde tvrdě po vítězství

Ekström, Mattias | foto: dtm.de

Mattias Ekström je pevně rozhodnutý, že pokud-li to bude jen trošku možné, půjde tvrdě za titulem. Kdyby náhodou pak již neměl šanci, tak pomůže týmovým kolegům.

Mattias Ekström je opět v boji o titul. Po jeho vítězství na Hockenheimu ztrací obhájce titulu především na jeho týmového kolegu od Audi Tima Scheidera, který vede tabulku už od druhého letošního závodu. "Eki" má ovšem šanci ještě zabojovat. Čtyři závody před koncem ztrácí na Tima jen šest bodů.

Změna nastala s jeho vítězstvím v Zandvoortu. Před tímto prvenstvím se již pošuškávalo, že musí být připravený pomoci Scheiderovi. Tyto spekulace zesílily poté, co Timo Mattiase předjel na Norisringu v poslední zatáčce.

„Po víkendu na Norisringu si všichni mysleli, že jsem vyjel mimo ideální stopu úmyslně. To samozřejmě nebyla pravda, ale vypadalo to tak, že si opravdu někdo mohl myslet, že to byl úmysl,“ říká Ekström.

Pokud se ovšem situace v šampionátu tak změní, že on, jako úřadující šampión, bude muset pomoci Scheiderovi, nemá s tím Mattias problém. „Pokud si to Audi bude přát, pomůžu klidně Scheiderovi, Tomczykovi nebo Kristensenovi,“ dodává Ekström.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy