Ze zákulisí: Business Lounge od Deutsche Post

Enge, Tomáš | foto: www.auto-news.cz

Již od prvního závodu sezóny na Hockenheimu se v podocku rozkládá Business Lounge od Deutsche Post. Vedle nejlepších cestovních vozů se zde vedou různá jednání atd.

Vybavení nenechá nikoho na pochybách, je zde vše, co moderní komunikační centrum potřebuje. Jsou zde všude velké obrazovky na sledování závodů, pohodlná sedadla a jednací místnosti. 

Deutsche Post a DTM, to je spojení, které má smysl. Jen připomeneme, že Deutsch Post je hlavně logistickým partnerem DTM od začátku letošní sezóny. Na své prezentaci rozhodně nešetří ani před fanoušky. Z vlastní zkušenosti můžeme říci, že jejich stánek vedle stanů pro fanoušky od Mercedesu a Audi rozhodně nezaostává, ba naopak. Naleznete zde hry, které fanoušky vytáhnou z napjaté atmosféry DTM. Dá se zde sehnat takřka cokoliv, co fanoušek potřebuje.

V tiskovém prohlášení se píše: „DTM je pro nás velice hodnotné svoji rychlostí, dynamikou, precizností a týmovou prací. To jsou všechny atributy, které vidíme v naší společnosti také a věříme, že se naše spolupráce bude dále prohlubovat.“

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy