Audi a Frentzen se po včerejšku rozcházejí

Frentzen, Heinz Harald | foto: dtm.de

Včera jsme zveřejnili reakci šéfa Audi na Frentzenovo prohlášení, které pronesl do televizních kamer ihned po skončení posledního závodu šampionátu DTM 2006.

Dnes, po rozhovoru mezi Dr. Wolfgangem Ullrichem a Heinz-Harald Frentzenem došlo na nejhorší. Po necelé roční spolupráci se oba vzájemně rozcházejí, protože nenašli žádnou cestu, jak by mohli úspěšně spolupracovat.

Bývalý jezdec Formule 1, 39letý Frentzen nastoupil po odchodu Opelu ze šampionátu k Audi a to krátce na počátku roku 2006. Jeho nejlepší umístění bylo třetí místo na Hockenheimringu a v Barceloně. S 24 body dokončil šampionát na sedmé pozici. V posledním závodě sezony měl šanci na vítězství, což se mu nepovedlo a proto týmu zazlíval, že i jeho týmoví kolegové byli rychlejší než on sám, i když startoval z pole position. 

„Bohužel, Heinz-Harald nebyl schopen s Audi vyhrát závod,“  vysvětluje šéf Audi Motorsport Dr. Wolfgang Ullrich. „Audi Sport a závodní tým Audi Sport Team Abt Sportsline byly plně soustředěni na to, aby poskytly jezdci podmínky pro dosažení dobrých výsledků. Je škoda, že tato spolupráce končí po jednom jediném roce.“

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy