Audi i Mercedes budou pokračovat

Margaritis, Alexandros | foto: dtm.de

Obě automobilky včera v Norisringu potvrdily že se budou v rámci svých dlouhodobých projektů v DTM angažovat i po roce 2006. Konec šampionátu tedy na obzoru zatím není.

„To je velmi dobrá zpráva pro všechny fanoušky DTM,“ prohlásil Hermann Tomczyk, zástupce předsedy Deutscher Motor Sport Bund. Šampionát je velmi úspěšný a rostoucí sledovanost nejen na tribunách, ale i u televizních obrazovek po celém světě je důkazem správného jeho vývoje.

Přes odchod Opelu se atraktivita nesnížila a dá se DTM přiznat nejlepší hodnocení mezi seriály cestovních vozů z širokého hlediska. „Dlouhodobý závazek dvou předních automobilek je jasným signálem jiným výrobcům o prospěchu z účasti.“

„DTM je nejpopulárnější mezinárodní šampionát cestovních vozů a výrobcům poskytuje za jejich peníze znamenitou protihodnotu,“ říká za Audi Wolfgang Ullrich.

Jeho kolega z Mercedesu Norbert Haug si libuje v rostoucí sledovanosti a popularitě a má radost z toho, že DTM má blízkou budoucnost opět zajištěnu. „Potvrzením našeho závazku i závazku Audi je důležitým signálem pro naše partnery.“


Foto: dtm.de

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy