Zamíří Graham Rahal do Target Chip Ganassi?

Rahal, Graham | foto: IndyCar Media

Hovoří se o něm jako o jednom z největších amerických talentů posledních let. Však k tomu má důvod, je synem trojnásobného šampióna IndyCar Bobbyho Rahala a při svém debutu v roce 2008 se mu podařilo vyhrát závod série novodobé IndyCar.

Se zástupci médií vychází skvěle, fanoušci si na jeho přívětivost nemohou stěžovat. Je nejmladším jezdcem, který vyhrál závod IndyCar. Ovšem zarážejícím faktem je, že doposud nemá u stáje Newman Haas Lanigan Racing podepsané angažmá na letošní rok.

Dosavadní sponzor stáje McDonald´s se zdráhá nacpat do týmu tolik peněz jako v předchozích letech, což pro Grahama Rahala představuje ožehavý problém. Potencionální týmoví kolegové Alex Lloyd a Hideki Mutoh jsou finančně zajištění. Za Lloydem stojí energetický nápoj pro ženy HER a Mutoh má podporu automobilky Honda v projektu Formula Dream.

Naopak Rahal nemá nic, jen talent. A protože nebylo nic podepsáno, vynořily se na povrch informace, že Chip Ganassi by se nebránil spolupráci s Rahalem. Klidně by ho posadil do třetího vozu, nad jehož nasazením stále uvažuje. Jedinou překážkou jsou peníze, Ganassi musí najít sponzora, neboť obchodní sít Target je spokojena s dvěma vozy a s expanzí loga na třetí monopost nepočítá.

Shrnuto a podtrženo, Graham Rahal je volnou osobou na trhu jezdců a možná se o něj ještě nějaký ten tým popere.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy