John Andretti překvapením úvodního tréninku

Andretti, John | foto: IndyCar Media

TEXAS - 1. TRÉNINK; Scott Dixon zatím kraluje, v letošní sezóně jako jediný dokázal vyhrát dva závody a v trénincích bývá pravidelně nejrychlejší. Ani tentokrát nezaváhal a superspeedway v Texasu objel nejrychleji.

Za ním skončil Marco Andretti, vítěz kvalifikace předešlého podniku. Překvapením úvodního tréninku je bezpochyby jeho strýc John Andretti ze slabého týmu Roth Racing. Před Indianapolis 500 na poslední chvíli vystřídal nezkušeného Jaye Howarda. Ten dostal slib, že po Indy se do kokpitu vrátí, ale i v třetím podniku zůstává mimo hru.

Čtvrtý nejrychlejší čas zajel Dan Wheldon, páté resp. šesté místo obsadila stáj Vision Racing, která v letošním roce patří mezi pravidelné návštěvníky špičky závodního pole. Poněkud slabý výkon předvedli oba jezdci týmu Penske. Vítěz z Milwaukee Ryan Briscoe je sedmý, Helio Castroneves až jedenáctý.

Dobře si vede i Will Power, jenž se vlezl do první desítky. Na posledním osmadvacátém místě skončil Darren Manning, který se potýkal s technickými problémy a většinu tréninku strávil na pitlane.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy