Alex Yoong míří do C.A.R.T.

Expilot týmu Minardi Alex Yoong potvrdil svůj přestup z Formule 1 do amerického seriálu C.A.R.T. V rámci promotion akce Thunder in the China sdělil malajský pilot něco málo o plánech své budoucnosti poté, co mu tým Minardi neprodloužil smlouvu na rok 2003.

„Ano, to je přesně to, co budu dělat,“ odpověděl Yoong na otázku, zda skutečně směřují jeho kroky do C.A.R.T. „Tato akce mi umožní setkání s mnoha různými potenciálními sponzory pro můj vstup do C.A.R.T. v sezoně 2003,“ dodal pilot, jehož předci pocházeli také z Číny. V prohlášení ještě naznačil, že zprávy o jeho vazbách k týmu Gerryho Forsytha nejsou daleko od pravdy a že jeho start v americké sérii nevylučuje možnost testování v F1. V tomto ohledu prý učiní oznámení velmi brzy.

Pevně doufejme, že jeho sponzor BSA, vyrábějící kola z lehkých slitin nebo případně další expandující asijské firmy nebudou Alexovi sponzorovat kromě účasti v C.A.R.T. i případné testy v F1! Nebude tak zbytečně zabírat šanci mladým a nadějným jezdcům bez velkých a bohatých sponzorů…

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy