Nenaplněné naděje

Andretti, Marco | foto: IndyCar Media

Andretti Green Racing review: Celý tým přistupoval k závodu s velkým odhodláním. Přestože se na pole-position nikdo z jezdců AGR nepostavil, zdálo se, že jsou všichni nejlépe připraveni. Bohužel, kýžené vítězství se nakonec nedostavilo.

Tony Kanaan, 3. místo
Měl jsem to očekávat. Městské okruhy jsou velmi úzké. Všichni bojují o pozici a dva vozy se nemohou vlézt v jeden čas na jedno místo. To jsou závody. Pokud bychom tvrdě nezávodili, nebylo by to ono. Nemyslím si, že bychom měli perfektní den. Ani včerejšek. Vyjel jsem z tratě a odsunul se na šesté místo. Celkově třetí pozice není špatná.

Marco Andretti, 4. místo
V první fázi byl vůz hodně špatný. Samozřejmě jsem se snažil držet se Helia (Castronevese) a přitom jsme měli ploché místo na pneumatice. Ztratili jsme trochu přilnavosti, pověsil jsem se za něj a zůstal tam až po zbytek cesty. Vůz NYSE jel tvrdě jak jen mohl. Je těžké tady předjíždět. Musíte být nejméně o půl vteřiny rychlejší, než člověk před vámi. A já rozhodně o půl vteřiny rychlejší, než TK (Tony Kanaan) nebyl.

Dario Franchitti, 5 místo
Musím poděkovat lidem z Canadian Club za opravu vozu. Měli jsme nešťastnou nehodu v prvním kole, protože na studených pneumatikách se dostavila nedotáčivost. Padesát kol před cílem nám vysadilo chlazení brzd a do zatáček jsem musel brzdit dříve. Byl to problém. Vůz nebyl po nehodě stoprocentní, ale chlapci odvedli skvělou práci.

Danica Patrick, 8. místo
S dnešním výkonem vozu Motorola jsem spokojená. Bylo to dobré auto. Na rovince jsem nemohla nikoho předjet. Brzdila jsem dobře, ale chyběl výkon. Musím zapracovat na rychlosti a vylepšit zastávky v boxech.

foto: IndyCar Media

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy