AJ Foyt IV. nastoupí za Andretti Green

Foyt IV, A.J. | foto: A.J. Foyt Enterprises

Pro amerického jezdce, který je členem slavné závodnické rodiny, bude start za špičkový tým Andretti Green jedinečnou možností ukázat své kvality.

Syn čtyřnásobného vítěze Indy 500, AJ Foyta, není v sérii nováčkem. V loňském roce z rodinného týmu v Indycar zběhl do Bush série závodů NASCAR. Michael Andretti hledal náhradu za zraněného Franchittiho a vybral si právě AJ Foyta IV.

„Šance závodit za Andretti Green Racing ve voze Klein/Tools/Canadian Club je skvělá příležitost. Včera, na svátek práce, mě zavolali. A je to ten nejlepší svátek práce, který jsem zažil. Miluji tyto vozy. Závodit s nimi je zábava, vydám ze sebe to nejlepší. AGR bude tvrdě pracovat, aby mi poskytli dobrý vůz. Takže se budu bavit a doufám v dobrý výsledek,“ řekl Foyt.

John Anderson, týmový manager vozu #27, který bude Foyt řídit, s mladým Američanem ještě nespolupracoval. Nicméně na novou zkušenost se těší a jelikož Foyt již v IRL zajel několik dobrý závodů, může ze spolupráce vzejít dobrý výsledek. „Má talent. Myslím, že to bude dobrý víkend,“ řekl Anderson.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy