Další tým pro příští sezónu

Enge, Tomáš | foto: Champ Car World Series

Po dlouhé době se startovní listina na příští rok začíná plnit již v průběhu letošní sezóny. Dnes se její novou součástí stal tým Pacific Coast Motorsports.

Představitelé týmu oficiálně potvrdili, že příští rok budou nejen pokračovat se současným Grand Am týmem, ale svoje působiště rozšíří i o ChampCar, kde nasadí dva vozy.

Že se jedná o ambiciozní projekt potvrzuje i to, že již jsou známá jména obou jezdců - tým bude pokračovat ve spoluprácí se Skotem Ryanem Dalzielem a talentovaným Američanem Alexem Figgem. Nyní za tým tato dvojice jezdí v sérii Grand Am za volantem vozu Pontiac Riley.

Zatím však není známé, zda se s týmem přesunou do ChampCar i jejich současní sponzoři - Playboy, Vonage a Palms.

Pacific Coast Motorsports se tak přidává ke Gelles Racing, kteří oznámili vstup do ChampCar pro příští rok již při představení nového monopostu Panoz DP-01. Jak je vidět, parta okolo Kevina Kalkhovena znovu vymyslela řešení, které závodní sérii opravdu pomůže a zpřístupní ji dalším zájemcům.

Hodně nahlas se totiž hovoří o vstupu dalších týmů z ChampCar Atlantic, ale také o Red Bullu a nebo Paulu Stoddartovi, který stále vlastní značku Minardi a závodění mu hodně chybí.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy