Teď nebo nikdy

Dixon, Scott | foto: Target Chip Ganassi Racing

Target Chip Ganassi Racing už nemá mnoho příležitostí obrátit stav šampionátu ve svůj prospěch. Do konce sezóny zbývají dva závody a je čas zasadit rozhodující úder.

Naposledy slavil Ganassi Racing vítězství v polovině července v Nashivillu. V té době se ještě zdálo, že vyrovnaně bojuje s Penskeho týmem o titul, jenže ten se mu vzápětí  krůček po krůčku vzdaloval.

„Měli jsme teď trochu smůly, ale pořád máme živou naději na vítězství v šampionátu. To nás neustále motivuje,“ řekl Dan Wheldon, jenž drží třetí místo s čtyřiadvacetibodovou ztrátou.

Scott Dixon má ještě horší výchozí pozici. V celkovém hodnocení je na čtvrtém místě a na Sama Hornishe ztrácí třiatřicet bodů. „Nepochybně je to dobré, že můžeme stáhnout Sama, kterému se na klasických tratích nedaří. Poslední dva závody musíme vyhrát za každou cenu,“ řekl Dixon.

„Na klasických okruzích máme štěstí, které nám přineslo druhé místo v St. Petersburgu a dvě vítězství ve Watkins Glen. Ovšem je to vždy tvrdé, předjíždění je složité. Doufám, že se kvalifikujeme vpředu,“ pokračoval Dixon, šampión z roku 2003.

Doporučit článek

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy