Škoda Superb Cabrio aneb tohle se nikdy do výroby nedostane

Pamatujete si na to, když se při uvedení druhé generace Škody Superb krátce na to zjevila i její kupé verze Tudor? Ta se nakonec nikdy do výroby nedostala, a to i přes celkem obstojný zájem ze strany veřejnosti.

Před pár dny se nám však představila v pořadí již třetí generace Superbu a vám jí dnes přinášíme v dosti nezvyklé a zřejmě i nereálné verzi Cabrio. Samotné vedení automobilky několikrát potvrdilo, že se nikdy nepustí do výroby něčeho, co by nebylo masově prodáváno. Tím by zřejmě byl i Superb Cabrio, protože jeho prodeje by nedosahovali prodejů klasických verzí sedan a kombi.

Otevřeného virtuálního Superba má na svědomí automobilový manipulátor Theophilus Chin a odpověď na otázku, zda se mu jeho dílo povedlo, necháme na vás. Tak či tak, na snímku v galerii vidíme velký čtyřmístný kabriolet se stále obřím zavazadelníkem, jehož design nevypadá zas tak zle.

Pro připomenutí jsme do galerie přidali i snímek nikdy nevyráběného kupé Tudor z roku 2002. To mělo pod kapotou benzínový šestiválcový motor s objemem 2,8 litru a nabízelo hodně zajímavý design.

Diskuze:

Počet příspěvků: 0 Přidejte vlastní názor…

Další zprávy

Zavřít reklamu