Vyhodnocení soutěží s Barum Czech Rally Zlín a jejími partnery

Jakub Hofbauer, 30. srpna 2016, 15:46 Google+

Pořadatelé Barum Czech Rally Zlín vypsali před letošním šestačtyřicátým ročníkem několik soutěží pro diváky i závodníky. Po skončení závodu přišel čas na jejich vyhodnocení a rozdělení atraktivních cen.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Barum Czech Rally Zlín (CZE)

Barum Czech Rally Zlín (CZE) | foto: Lukáš Staněk, RallyZone.cz

Sdílejte článek

Nejaktuálnější je facebooková soutěž o deset lístků na Czech Truck Prix, která se koná už tento víkend ve dnech 2. – 4. září 2016. Pořadatelé z Autodromu Most do hry věnovali celkem deset vstupenek na závod mistrovství Evropy okruhových tahačů a vstupem do hry bylo zodpovězení otázky, kdo je aktuálním lídrem FIA European Truck Racing Championship. Správnou odpovědí je jméno českého pilota Adama Lacka. Všichni zúčastnění se trefili správně a z došlých hlasů bylo vylosováno deset výherců. Jsou to uživatelé facebooku Richard Bezejména, Hana Doležalová, Barbora Klanicová, Bětka Němcová, Richard Miškovský, Miki PinkiPie, Ivana Krejčová Javůrková, Martin Vlček, Roman Schubert a Ondřej Vyoral. Všichni výherci budou kontaktováni ředitelstvím Barum rally ohledně převzetí výhry.

Další soutěž pro fanoušky rally byla vypsána ve spolupráci s jedním z hlavních partnerů letošního ročníku, automobilkou Opel, která do hry vložila zapůjčení vozu Opel Astra s plnou nádrží na jeden víkend. Opel byl hlavním sponzorem nedělní rychlostní zkoušky Maják a právě na ní byl v jednom z diváckých míst vytvořen atraktivní pasáž se skokem a vracákem. Divácká soutěž spočívala v tipování, která z posádek při průjezdu RZ 12 skočí nejdál. O nejdelší let se nakonec postarala posádka st. č. 39 Martin Březík – Marek Omelka s vozem Mitsubishi, která svůj vůz odlepila od země na vzdálenost 14,5 metru. Do facebookové tipovací soutěže se nakonec zapojilo téměř sedm desítek tipujících, ale protože se žádný z nich netrefil, bylo rozhodnuto všechny účastníky sloučit do jednoho osudí a výherce zapůjčení Opelu Astra, který je Evropským autem roku 2016, vylosovat. Šťastnou výherkyní hlavní ceny se stala paní Dáša Martinů.

Skoky na letošní Barum rally byly oceněny i mezi samotnými posádkami. Pan Radim Hrubý, majitel areálu firmy VLW ve Zlíně-Malenovicích, kde se „Opel jump" nacházel, zároveň ocenil výše zmíněný nejdelší let finanční prémií ve výši 30.000 Kč. V sobotní části rally se pak soutěžilo o pečené sele, které tradičně věnovala vyhlášená zlínská restaurace U Johana coby partner skoku v hlavním diváckém místě na rychlostní zkoušce Březová. Tuto chutnou prémii nakonec organizátoři věnovali ruské posádce Alexej Lukjaňuk – Alexej Arnautov, která během celého víkendu s Fordem Fiesta R5 předváděla bojovný výkon a až do poslední rychlostní zkoušky se rvala o celkové prvenství.

Vytisknout

Diskuze: Vyhodnocení soutěží s Barum Czech Rally Zlín a jejími partnery

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Doporučujeme

Další články

Aktuálně

Rentor RallyCup Bochoř

Rentor RallyCup v Přerově

Rally Morava (CZE)

Martin Lehký: „Závodění mi dělá hezčí den a hezčí život.“

Valašská Rally (CZE)

Valašská rally ValMez letos otevře seriál sprintrally

Kohn, Filip

Švédská houpačka pro FilipaKohna a Toma Woodburna

Dohnal, René - Švec, Roman

Šampión ERT René Dohnal se vrací na české tratě

Rally Kopná (CZE)

Michal Kolář: „Do nové sezony s novým vozem.“

reklama

Doporučujeme

Barum Czech Rally Zlín (CZE)

Historický úspech RUFA SPORT Teamu na FIA ERC Barum Rally 2016

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud