WEC: Roberto Gonzales pojede celou sezónu v týmu CEFC Manor TRS Racing

iM1, 5. února 2017, 14:25 Google+

Mexičan se v Manoru svezl v posledních dvou závodech loňské sezóny a v letošním roce pojede v Manoru kompletní šampionát.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Roberto Gonzales v kombinéze týmu CEFC Manor TRS Racing

Roberto Gonzales v kombinéze týmu CEFC Manor TRS Racing | foto: manorwec.com

Sdílejte článek

Čínsko-britský tým CEFC Manor TRS Racing oznámil, že v jednom voze nasadí na kompletní sezónu 2017 včetně 24H Le Mans mexického závodníka Roberta Gonzalese, který vloni v týmu (tehdy Manor WEC) absolvoval dva poslední dva závody. Rodák z mexického Monterrey má kromě několika vytrvalostních závodů zkušenosti také ze sérií ChampsCar, IndyCar nebo ze závodů sportovních vozů.

Kompletní jezdeckou sestavu pro sezónu WEC 2017 oznámí tým CEFC Manor TRS Racing koncem března před testovacími jízdami na okruhu v italské Monze.

Greame Lowdon, sportovní ředitel a president týmu: „Rádi jsme přivítali Roberta v našem týmu. Roberto u nás odjel několik závodů vloni a tak jsme v podstatě navázali tam, kde jsme vloni skončili. Roberto předvedl dostatečnou rychlost a zkušenosti, což bylo přesně to, co jsme v té době od našich jezdců očekávali. Těšíme se na nadcházející sezónu a doufáme, že dosáhneme dobrých výsledků."

Roberto Gonzales: „Jsem velmi nadšený, že jsem se mohl připojit k týmu CEFC Manor TRS Racing pro sezónu WEC 2017. Po mém loňském krátkém intermezzu u tohoto týmu jsem se zde hned cítil jako doma. Jsem za tuto příležitost vděčný a pro nadcházející sezónu mám velkou motivaci. Jsem rád, že budu moci závodit ve velice konkurenční kategorii LMP2 a jsem přesvědčený o tom, že náš tým bude silný a dosáhneme nejlepších možných výsledků. Nemohu se již dočkat začátku sezóny.

Vytisknout

Diskuze: WEC: Roberto Gonzales pojede celou sezónu v týmu CEFC Manor TRS Racing

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

2017 Bathurst 12h winners, Maranello Motorsport

Neskutečné drama v Bathurstu rozhodly chyby van Gisbergena v závěru

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud