Colin McRae z Rally do Le Mans

Daniel Šupa, 6. června 2004, 18:00 Google+

Šampion MS Rally 1995 je více než vyrovnaným týmovým kolegou Turnera a Rydella.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

McRae se připravuje na svůj debut ve slavném 24hodinovém závodě, kde bude startovat s Rickardem Rydellem a Darrenem Turnerem s vozem Ferrari F550 Maranello stáje Prodrive.

Skotská hvězda se již v dubnu seznámila s francouzským okruhem a dosažené časy byly více než slibné. Od té doby strávil Colin s týmem a vozem mnoho času.

„Po testu v Le Mans a prožití více času s vozem, opravdu se moc těším na závod. Když začínáte s něčím novým, netušíte, co vše můžete čekat, ale choval jsem se podle toho, snažil se co nejvíce dozvědět a pak se uvidí,“ prohlásil McRae. „Se svým časem z Le Mans jsem velmi spokojen, být ve stejné vteřině jako Darren, bylo dost nečekané.“

„Stejná sekunda je bezva, ale teď se musím snažit sundávat desetiny, ale to už zase tak snadno nejde. Tady však nejde o desetiny, ale o konzistentnost a výdrž.“

Loni tým Prodrive v Le Mans triumfoval i díky Tomáši Engemu, který zvítězil ve třídě GTS. Letos to bude mít rudý tým velmi obtížné, neboť i tovární tým Corvette Racing se velmi intenzivně připravuje.

„Podobně jako loni, jsem si jistý, že máme konkurenceschopný balík k vítězství. Máme výborný vůz, silný motor, skvělé pneumatiky a vyrovnané piloty, přesto víme, že konkurence udělala velký kus práce a bude to tvrdý závod,“ říká šéf stáje George Howard-Chappell.


Foto: Archiv
Vytisknout

Diskuze: Colin McRae z Rally do Le Mans

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Paffett, Gary

Lausitz: Paffett slaví druhé vítězství v DTM

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud