JRM Nissan fantasticky vítězí

iAdam, 5. června 2011, 18:08 Google+

SILVERSTONE - ZÁVOD; Méně než půl vteřiny dělilo první tři vozy v cíli napínavého závodu. Posádka Krumm/Luhr z týmu JRM Nissan na cílové čáře těsně následovala posádky s číslem 7 Enge/Müller z týmu Young Driver Aston a třetí v cíli, číslo 11 Hezemans/Zuber týmu China Corvette.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Dumbreck/Krumm

Dumbreck/Krumm | foto: AutoRoad.CZ / HaJ

Sdílejte článek

Po relativně poklidném startu se vše ubíralo klidnou cestou až do půli závodu, kde fáze za safety carem splynula s otevřením pit line. O vrzušení se totiž před tím postarala dvojice Richard Westbrook na voze JRM Nissan č. 22 a Stefan Mücke s Astonem Martin č. 8 Young Driver. Westbrook se propracovával pořadím vzhůru, až se dostal na dosah Mückemu. Ten si nic nenechal líbit  a na řadu přišly i kontakty obou vozů. První dopadl pro oba dobře, ten druhý je však vyřadil ze závodu.

Do prvních zastávek v boxech vedl k naší radosti druhý vůz Young Driver Aston Martin s posádkou Enge/Müller. Přes něj se však lepší zastávkou v boxech dostal později vítězný Nissan s Luhrem a Krummem.

Hned po restartu se Müller usilovně snažil dostat vedení zpět, ale Luhra se mu překonat nepodařilo. Velký tlak na vedoucí vůz vyvinul i v posledním kole, ale nakonec mu k vítězství scházelo 0,22 s. Lucas Luhr a Michael Krumm si tak nakonec mohli užít tvrdě vybojované vítězství.

Do půl vteřiny za vítěze se ještě vešli v cíli třetí Mike Hezemans a Andreas Zuber s Corvettou, čtvrtí dojeli Stef Dusseldorp a Clivio Piccione na Astonu Martin.

Kompletní výsledky závodu naleznete zde.
Vytisknout

Diskuze: JRM Nissan fantasticky vítězí

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

V Katalánsku vyhrál Australan Casey Stoner. Abraham dojel desátý

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud