Nissanům trať v Německu nesedí

iM2, 25. května 2011, 22:24 Google+

Po velmi povedeném víkendu v Portugalsku si mohl Nissan v Německu o vítězství v závodě nechat jen zdát.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Campbell-Walter/Hughes

Campbell-Walter/Hughes | foto: AutoRoad.CZ / HaJ

Sdílejte článek

Vozy Nissan se o uplynulém závodu v Německu již nejevily v tak dobrém světle, jako tomu bylo v Portugalsku. Na okruhu v Portimaou byly japonské vozy k nezastavení - v neposlední řadě možná také kvůli údajným nelegálním součástem vozů. Sportovní komisaři ale na Nissanech GT-R nic špatného nenašli.

V Německu se ale situace výrazně změnila. Jednak díky charakteristice trati, která Nissanům tolik neseděla, a také díky závaží, které se dostává za vítězství, byla dvě čtvrtá místa posádky Hughes/Bernoldi  maximum. "I za tento výsledek jsem nesmírně šťastný," řekl Warren Hughes, který převzal místo po Ricardu Zontovi.

"Když vezmeme v potaz, jak je tamější trať pro Nissany nevhodná, pak zjistíme, že se jedná o velmi dobrý výsledek," pokračuje Hughes. "Byl to pro Nissan Sumo Power velmi solidní víkend. Získali jsme hodně bodů, to jsme ani nečekali. Konečně je auto i velmi spolehlivé," pokračuje v chvále kolega Bernoldi.

"I když se nám nepodařilo ani vyhrát a ani získat pódium, tak se jedná o povedený víkend pro Nissan. Je krásné vidět, že se všechny 4 auta týmů Sumo Power a JRM dostaly do TOP 10," říká Jamie Campbell-Walter, který obsadil místo 5. David Brabham opět zdůrazňuje fakt, že německá trať vozům Nissan nesedla: "Když vezmeme v potaz, že je tato trať pro náš vůz nevhodná, tak je to dobrý výsledek."

Vytisknout

Diskuze: Nissanům trať v Německu nesedí

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Pedrosa je po operaci, klíční kost zpevnila titanová destička

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud