Sumo Power bude nasazovat hned "4" Nissany

iM2, 16. února 2011, 20:53 Google+

V letošním roce nebude do MS GT1 vozů nasazovat švýcarský tým SRT vozy Nissan. Nicméně i přesto se můžeme těšit na čtyři japonské vozy na startu.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Campbell-Walter/Hughes

Campbell-Walter/Hughes | foto: AutoRoad.CZ / HaJ

Sdílejte článek

Mistrovství světa si bude muset ve své druhé sezoně zvykat na určité změny. Corvette se z mistrovské scény úplně stahují, švýcarský Matech, který stojí za vývojem Fordu GT, také odstupuje a navíc nejsou jisté ani starty Maserati.

Švýcarský tým SRT bude pravděpodobně nasazovat vozy Lamborghini. To tedy znamená, že po SRT zbyly dva Nissany, ty pro letošní sezonu přebírá Sumo Power a bude nasazovat hned čtyři vozy. Protože však tým muže nasadit pouze dva vozy, tak vznikne nový sesterský tým JRM, který se postará o zbylé dva vozy. 

Britskému týmu se navíc podařilo zajistit služby velmi prominentních pilotů. V jednom vozu JRM se budou střídat Michael Krumm a Lucas Luhr, který dříve jezdil v Le Mans pro Audi. Ve druhém vozy uvidíme Petera Dumbrecka a nováčka v týmu Richarda Westbrooka.


Zatímco Nissany Sumo Power jezdily na špici, vozy od SRT na chvostu

V prvním voze týmu Sumo Power se budou střídat dva bývalí jezdci F1, Enrique Bernoldi a Richardo Zonta. Kdo bude sedět v posledním voze nasazovaným stájí Sumo Power zatím nebylo oznámeno.
Vytisknout

Diskuze: Sumo Power bude nasazovat hned "4" Nissany

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Muller/Ramos

Seznam přihlášených: Mistři chybí!

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud