Tým Triple-H-Hegersport končí!

iM2, 18. ledna 2011, 22:33 Google+

Hned po prvním roce v šampionátu FIA GT1 se tým Hegersport, který nasazoval dvě Maserati MC12, rozhodl, že svoji účast v šampionátu ukončí. Kam míří? ADAC GT-Masters.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Bobbi/Longin

Bobbi/Longin | foto: AutoRoad.CZ / HaJ

Sdílejte článek

V roce 2011 nás čekají určité změny. Máme za sebou první sezonu šampionátu FIA GT1. Většina závodů byla velkolepá, jenže masově byla série propagována pouze v německy mluvících zemích, což dovedlo některé týmy na finanční dno. Promotér, Staphane Ratel, počítá s tím, že v nové sezoně bude na startovním roštu minimálně 20 aut.

Jisté je, že úřadující šampión, Michael Bartels, na start postaví obě své Maserati MC12. Němec by se s nimi opět chtěl pokusit o zisk titulu. Nicméně další Maserati na trati už asi neuvidíme. Je otázka, co bude s oběma vozy, které tým Triple-H-Hegersport letos používal.

„V roce 2011 se v GT1 již nebudeme prezentovat. Sezona byla bez debat prvotřídní, byly tam překrásné závody, nicméně tým jako ten náš si to nemůže dále dovolit,“
říká šéf marketingu týmu Hegersport, Christof Maischak pro motorsport-total.com.



 Tým z Essenu nastoupí v jiném šampionátu: „Sledujeme šampionáty ADAC-GT-Masters a nebo novou Blancpain-Endurance-Serie pro vozy GT3. Každopádně bychom měli spolupracovat s Porsche,“ prozrazuje šéf mediálního oddělení týmu Hegersport.

Kromě Vitaphone už svoji účast v novém ročníku potvrdil i tým Young Driver AMR, který nasazuje Aston Martiny.
Vytisknout

Diskuze: Tým Triple-H-Hegersport končí!

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Bernoldi/Ramos

Bartels: Vitaphone bude jezdit i nadále

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud