Bartels: Vitaphone bude jezdit i nadále

iM2, 14. ledna 2011, 15:00 Google+

Šampion FIA GT1 z roku 2010, Michael Bartels, plánuje i v roce 2011 nasazení svého týmu Vitaphone Maserati.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Bernoldi/Ramos

Bernoldi/Ramos | foto: AutoRoad.CZ / HaJ

Sdílejte článek

Po zisku titulu v novém šampionátu MS GT1 prožil Michael Bartels veselé momenty, ale také “těžké časy“. Michael musel čekat přes čtyři týdny než zase uviděl své “dítě“. Až toto pondělí dojely vozy a všechen materiál z dlouhé cesty ze San Luis v Argentině. „Bylo to, jako kdyby byla moje sestra na šest měsíců v zahraničí,“ řekl o shledání se svým závodním strojem.

„Být zase u svého auta je vynikající pocit. Je to šasi číslo 002 – moje mistrovské auto! Kvalita nového šampionátu je skvělá. Bylo to tak těsné, 20 aut v osmi sekundách. Tyto krásné vozy, pěkné tratě, dlouhé lety – to vše přispělo k tomu, že tento rok by neobyčejný. Už se připravujeme na novou sezonu. S Maserati MC12 pojedu do poslední chvíle, pokud to bude homologace dovolovat,“ říká Bartels pro motorsport-total.com.



Michael nemá o další existenci šampionátu žádné pochybnosti. Vozy budou v následujících týdnech připravovány v Itálii, na obzoru je navíc nová komerční spolupráce. I v roce 2011 má Bartels v plánu MS. „Po šestileté spolupráci s Maserati MC12 jdeme do dalšího roku. Snad to bude úspěšný rok,“ směje se šampión.

„Když se podíváme zpět na naši spolupráci, tak zjistíme, že byla velice podařená. Člověk by se mohl ptát, zda-li nás to ještě baví, ale my jdeme dále. Pokukujeme také po dalších GT seriích,“ řekl šéf týmu bez dalších detailů.
Vytisknout

Diskuze: Bartels: Vitaphone bude jezdit i nadále

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

56

Rossi a Hayden představili nové Ducati pro sezonu 2011

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud