U Reiteru mají co slavit

iM2, 30. října 2010, 19:14 Google+

Lamborghini Murcielago týmu Reiter zcela dominovalo závodu ve španělské Navařře. Jezdci Frank Kechele a Ricardo Zonta slaví vítězství.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Haase/Kox

Haase/Kox | foto: AutoRoad.CZ / HaJ

Sdílejte článek

Po nejlepším času z volného tréninku od Petera Koxe a zisku pole-position od Ricarda Zonty slaví Reiter po závodním víkendu v Navařře další úspěch. Frank Kechele rozjížděl kvalifikační závod a udržel vůz na první pozici i po první zatáčce. Dále pak vybudoval velmi rychle slibný náskok kolem šesti sekund.

Týmový kolega ve druhém voze s číslem 24, Christopher Haasen, bojoval v počátečních fázích závodu s ostatními jezdci a když byl na místě 5. obdržel od vedení závodu penalizaci, která ho značně přibrzdila. Zonta převzal vůz se startovním číslem 25 a zajížděl konstantně rychlé časy, které mu zajistili prvenství v závodu.

V odpoledním hlavním závodu zvládl Zonta velice napínavý start a udržel se ve vedení až do zastávek v boxech. Zastávka proběhla bez problému a Kechele si dokázal vybudovat náskok až 11,9s! Tým Reiter tak zaznamenal i v hlavním závodu vítězství.

„Lépe už snad ani nemohl závodní víkend pro stáj Reiter dopadnout. Tým dopomohl k tomuto výsledku svoji skvělou prací. Naše Lamborghini bylo v Navařře konstantě rychlé. Chtěl bych Hansi Reiterovi poděkovat, že mi dal možnost řídit jeho vůz v šampionátu FIA GT1,“ říká Kechele.

„Poté, co jsem musel vypustit závod, je to překrásný pocit takhle se vrátit zpět do šampionátu. Teď se hodně těším na můj domácí závod v Interlagosu. Je to trať, která by měla Murciélagu sedět,“ říká Zonta.
Vytisknout

Diskuze: U Reiteru mají co slavit

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Ekström, Mattias

Mattias Ekström vzpomíná na okruh Adria

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud