BMS Scuderia Italia a Care Racing beze změn

Daniel Šupa, 3. února 2004, 10:09 Google+

Týmy budou stejné jako v roce 2003. Počínaje vozy a konče možná i jejich všemi piloty.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor

Sdílejte článek

Obě spolupracující stáje nasazující prakticky shodně zbarvené vozy budou požívat model Ferrari F550 Maranello i v letošním roce. Všechny tři jsou laděny v Banbury u společnosti Prodrive, kde se pro nový ročník vylepšují motory a připravují modifikace aerodynamiky.

Přestože jezdecké dvojice ještě nejsou oznámeny, jedna posádka je již v tuto chvíli jistá. Luca Cappellari a Fabrizio Gollin pokračují s týmem BMS Scuderia Italia, jenž bude obhajoval celkové loňské prvenství.

„Chceme si udržet kompletní tým, zabezpečit pokračování. Pracuje se nám společně dobře a proto není důvod něco měnit. Stejně tak i v otázce pilotů, ale jednání ještě probíhají,“ řekl šéf logistiky Marco Streparava.

Od nové sezony očekává vyrovnanou bitvu a zajímavé závody: „Dle mého máme papírově nejlepší vozy v šampionátu, ale musíme si počkat na to, s čím vyjedou naši soupeři. Může to být těžká sezona. Saleen je velice rychlý. Ferrari 575 Maranello bude po několika závodech velice silné a v závěru by mohlo překvapit Maserati. Ale jsem přesvědčen, že budeme konkurenceschopní.“


Foto: Auto News Network

Vytisknout

Diskuze: BMS Scuderia Italia a Care Racing beze změn

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Obrození sportovních prototypů? - anotační foto

Obrození sportovních prototypů?

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud