Marc VDS angažoval zkušeného Matteu Bobbiho

iM2, 9. října 2010, 20:51 Google+

Matteo Bobbi nahradí ve zbývajících závodech šampionátu FIA GT1 v kokpitu vozu Ford GT1 týmu Marc VDS Renauda Kuppense.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Leinders/Martin

Leinders/Martin | foto: DPPI / FIA GT

Sdílejte článek

U týmu Marc VDS se rozhodli pro změnu jezdecké dvojice: Matteo Bobbi bude ve zbývajících závodech sezony (Navarra, Interlagos a San Luis) týmovým kolegou Markuse Palttaliho. Dvojice Palttala-Kuppens, která spolu startovala od začátku letošní sezony, nebyla moc úspěšná, protože jediný bod získala v britském Silverstone. Není tudíž pochyb, že Bobbi sestavu Marc VDS výrazně posílí. Zkušený Ital vyhrál šampionátu FIA GT v roce 2003 a 2006 s vozem Ferrari 550 Maranello.

„Jsem moc šťastný, že startuji za tento tým a budu moci jezdit s vozem Ford GT. Auto mě od prvního momentu, kdy bylo představeno ve verzi GT1, fascinuje. Je díky spoustě inženýrů, kteří se podíleli na jeho vývoji, velmi konkurenceschopné. Už se nemohu dočkat, až budu sedět opět za volantem,“ říká Bobbi.

Sportovní ředitel týmu, Bas Leinders, popisuje způsob, jakým tým Bobbiho získal: „Už na Paul Ricard v červenci se začal Matteo o náš tým a Ford GT zajímat. Nyní se vše podařilo dojednat. Je mi velkým potěšením ho v našem týmu uvítat. Ve sportovních vozech je Matteo obrovská veličina.“
Vytisknout

Diskuze: Marc VDS angažoval zkušeného Matteu Bobbiho

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Daniel/Zonta

Dvojice Reiteru vítězí v ADAC GT Masters

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud