Maassen a Menten slaví těsné vítězství

iM2, 30. července 2010, 22:36 Google+

SPA - KVALIFIKAČNÍ ZÁVOD; I v kvalifikačním závodu byla šedá Corvette stáje Mad Croc posádky Xavier Maassen / Jos Menten k nezastavení. Tím si zajistili nejlepší výchozí pozici do zítřejšího závodu. Jejich vítězství však bylo velmi těsné.

Počet komentářů:  0 komentářů Napište svůj názor
Hezemans/Maassen

Hezemans/Maassen | foto: AutoRoad.CZ / HaJ

Sdílejte článek

Víkend ve Spa se zatím odehrává pod taktovkou vozu Corvette stáje Mad Croc. Xavier Maassen a Jos Menten vyhráli předkvalifikační trénink, kvalifikaci i kvalifikační závod. Oba Holanďané tak zítra odstartují do hlavního závodu z první pozice.

Už od samého začátku závodu však na Corvette vyvíjelo tlak Lamborghini Murcielago posádky Ricardo Zonta a Frank Kechele. Po zastávce v boxech zajelo Murcielago týmu Reiter dokonce i nejrychlejší kolo závodu, ale na předjetí to nestačilo. Smůla i nadále v Belgii provází vůz stáje Vitaphone se startovním číslem 1 posádky Michael Bartels a Andrea Bertolini. Ti museli v kvalifikačním závodu do boxů krátce po startu a do zítřejšího závodu odstartují až z posledního místa.

Pole pronásledovatelů vedoucí dvojice vedla další Corvette tentokrát stáje Phoenix. Marc Henerici a Mike Hezemans zítra vyplní společně se Stefanem Mückem a Christofferem Nygaardem druhou startovní řadu. Nejrychlejší Maserati v cíli bylo ze stáje Triple H, za jehož volantem se střídali Bert Longin a Nico Verdonk.

Výsledky naleznete zde.
Vytisknout

Diskuze: Maassen a Menten slaví těsné vítězství

Přidejte svůj názor

Počet komentářů: 0, Buďte první Vložte komentář

Související články

Další články

Aktuálně

reklama

Doporučujeme

Maassen/Muller

Maassen ve Spa na pole position

Čtěte dále

Fotogalerie

reklama

Zprávy odjinud